Feriebyer.dk

Overnatning på bed and breakfast i Løkken

Se på Google Maps B&B Strandfogedgaarden
9480 Løkken

Overnatning i Løkken

Når man skal på ferie i Løkken er det værd at overveje at blive i nogle dage. Der er simpelthen for dejligt i Løkken til at man kan nøjes med en endagstur - der skal overnatning til for at få ordentlig del i glæderne.
Når man overnatter skal man ikke tænke på, om der ryger en øl eller et glas vin for meget indenbords - blot nyde tilværelsen og aftenen. Og så er der altså et eller andet helt vildt hyggeligt ved Løkken om aftenen, hvor caféerne og restauranterne på Torvet har borde og stole ude, så man kan sidde og kigge på alle de forbipasserende.

Dejligt pensionat i Løkken

Lige nord for Løkken - ca. 1 km. ligger Furreby, som er en gammel del af et sogn. I dag ligger der mest af alt et stort sommerhusområde. Området er kendetegnet ved klitter med marehalm, hyben og hist og pist ligger nåleskov.
Sommerhusområdet i Furreby er ligeledes kendetegnet ved at man finder en utrolig ro og charme, som man bare ikke finder i området syd for Løkken.
Lige før man kommer til bakken med Furreby Kirke, finder man den gamle Strandfogedgaard, som i dag er eget af arkitekten Jørgen Ussing. Her bor han med sine tvillingedrenge og en ung pige i huset. I gaarden er i dag indrettet et SKØNT bed and breakfast pensionat i de stråtægte bygninger. Værelserne er dejlige med masser af lys, fred og ro. Det er endda muligt at få ekstra opredninger, så en 4-personers familie kan bo på et enkelt værelse. Se hjemmesiden her: Bed and Breakfast Strandfogedgaarden.
Der findes selvfølgelig flere B&B i Løkken. F.eks. kan nævnes Villa Vendel, Strada og Brogaards B&B.Rate now:  
0
Dato tilføjet: 2011-06-20 06:02:58    Hits: 250
RSS Feeds

Nyhedsbrev

Modtag gode tilbud fra restauranter, hoteller, attraktioner osv.
Nyheder fra Feriebyer.dkKategorier